Aankondiging: 13 maart is Novarum te zien bij RTL

Op donderdag 25 februari jl. zijn bij Novarum tv-opnames gemaakt voor het programma LifestyleXperience van RTL. LifestyleXperience is een lifestyle programma over hele diverse onderwerpen waaronder ook gezondheid en zorg.

Op zondag 13 maart is de uitzending van dit programma. Mirte Heringa (GZ psycholoog Novarum) en Bianca (ex-cliënt Novarum) vertellen in een interview met presentatrice Elisa van der Meijden over het onderwerp: een eetstoornis bij Obesitas. Mirthe zet heel helder uiteen wanneer er nu sprake is van een eetstoornis bij obesitas, hoe je een eetstoornis kunt herkennen en hoe het behandelplan eruit ziet bij Novarum. Daarna vertelt Bianca heel mooi over hoe zij erachter kwam dat ze een eetstoornis en hoe zij de behandeling bij Novarum heeft ervaren.

Noteer de volgende datums in je agenda:
Zondag 13 maart om 14:20 uur bij RTL4
Zaterdag 19 maart 2016 om 15:10 uur bij RTL5 (herhaling)

Blog Bianca ‘Van dik naar ik
Bianca volgde bij Novarum de behandeling obesitas-eetstoornis en blogde daarover. De titel van haar blog, Van dik naar ik, is de kortst mogelijke samenvatting van wat deze behandeling haar opleverde. Lees haar blog in Arkin en de Stad.

film eetstoornis bij obesitas Novarum

Achter de schermen, Bianca met presentatrice Elisa en cameraman Carlo