Aanmelden

 

Eerst nog overleggen?

Wil je voordat je een afspraak maakt eerst nog even overleggen? Dat kan. Vraag een gratis e-consult aan. Je kunt ons maandag tussen 14.45-16.45 uur en dinsdag t/m vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur bereiken op het nummer 020 590 47 10. Onze afdeling Centrale Aanmelding Arkin is elke werkdag bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur op 020 590 5555.

Verwijsbrief

Voor behandeling bij Novarum is een verwijsbrief van je huisarts nodig. Zodra we de verwijsbrief ontvangen hebben zal Centrale Aanmelding Arkin, op basis van de informatie in de verwijsbrief en van eventuele eerdere behandelingen, een eerste gesprek met je plannen. Het kan zijn dat wij daarvoor nog wat aanvullende vragen hebben. Een van de behandelaren van CAA neemt dan contact met je op en/of je huisarts/verwijzer. De behandeling wordt door je zorgverzekeraar vergoed.

Als je al een verwijsbrief hebt, vragen wij je deze aan ons te mailen aanmelden@arkin.nl of op te sturen naar Centrale Aanmelding Arkin, Postbus 75848, 1070 AV Amsterdam.

Heb je nog geen verwijsbrief? Maak een afspraak met je huisarts en vraag die om een verwijsbrief naar ons te sturen. Zodra we jouw verwijsbrief binnen hebben, nemen wij telefonisch contact met je op.

Hoe verloopt een intake bij Novarum?

De intakeprocedure bestaat uit één of twee gesprekken met een psycholoog of een psychotherapeut. Ook wordt er tijdens de intakeprocedure een telefonische screening gedaan door een verpleegkundige van Novarum. Tijdens deze screening worden een aantal vragen gesteld over jouw lichamelijke gesteldheid, bijvoorbeeld of je last hebt van een hoge bloeddruk of dat je medicijnen gebruikt.

Afhankelijk van de behandeling waarvoor je in aanmerking komt, volgt er nog een psychiatrisch onderzoek en een lichamelijk onderzoek door een huisarts. Zo verzamelen we informatie op basis waarvan we een gefundeerde keuze kunnen maken voor een van de behandelingen. De intakeprocedure wordt afgesloten met een adviesgesprek, waarin we in overleg met jou bepalen welke behandeling je gaat volgen. Zodra je met de behandeling kunt beginnen nodigen we je telefonisch uit.