Werken bij Novarum

Heb je een passie voor de behandeling van eetstoornissen? En wil je werken en/of stagelopen bij een dynamische GGZ-instelling? Dan is werken bij Novarum iets voor jou. Wij zijn zeer regelmatig op zoek naar toegewijde professionals die hun vak op een hoog niveau willen uitoefenen en enthousiaste stagiairs.

Huidige vacatures

Kijk voor de actuele vacatures van Novarum op de website op werkenbijarkin.nl

Stageplaatsen bij Novarum

Jaarlijks vinden ongeveer 6 studenten een inspirerende stageplaats binnen Novarum. Mogelijke achtergronden zijn maatschappelijk werk, HBO-V, SPH, SPV en psychologie. Bij Novarum werk je op basis van een stageovereenkomst en ontvang je een stagevergoeding. Een stageplaats is een goede opstap naar een aanstelling in de (nabije) toekomst: bekijk alle stageplaatsen van Arkin.

Wat doet Novarum?

Novarum behandelt (jong)volwassenen met eetstoornissen en obesitas. Wij werken met een multidisciplinair team van deskundigen. De diverse behandelingen zijn gestoeld op de cognitieve gedragstherapie. Onze aanpak is aandachtig, helder en efficiënt. In totaal werken er bij Novarum ruim 40 medewerkers. Novarum is onderdeel van Arkin.

Wat biedt Novarum?

Novarum is een professionele organisatie waar een prettige, informele sfeer heerst. Wij bieden:

  • Gunstige arbeidsvoorwaarden Novarum hanteert de CAO GGZ. Medewerkers hebben een 36-urige werkweek en kunnen hun arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen en wijzigen. De pensioenvoorziening is ondergebracht bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn.
  • Mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling/professionalisering. Novarum werkt continue aan vernieuwing en kwaliteitsverbetering van de behandelingen met behulp van o.a. HKZ en EFQM-model. Voor medewerkers zijn er verschillende mogelijkheden voor opleiding en scholing. Wij bieden interne opleidingen bij de ArkinAcademy, een Persoonlijk Opleidingsbudget voor elke medewerker en een Management Development-Programma. Ons mobiliteitsbureau stimuleert de interne doorstroom, ook binnen de Arkin-organisatie waarvan Novarum onderdeel is.

Opleidingsplaatsen bij Novarum

Novarum heeft praktijkopleidingsplaatsen beschikbaar voor de opleidingen tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater en SPV’er. Meer informatie hierover is te vinden op de website van Arkin: Werken bij Arkin.

Contact

Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Margo de Jonge (Manager Behandelzaken) of Franca Hasenbos (Manager Bedrijfsvoering), beiden bereikbaar via telefoonnummer 020-5904710.