Anorexia kliniek

Is Novarum een anorexia kliniek?

Misschien ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een anorexia kliniek? Novarum is veel meer dan een anorexia kliniek alleen. Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum dat behandelt op het hele spectrum aan eetstoornissen, waaronder anorexia.

Bij Novarum kun je terecht voor obesitas eetstoornis, anorexia nervosa, boulimia nervosa, eetstoornis NAO, eetbuistoornis en obesitas eetstoornis. Novarum had in 2012 bijna 1.000 cliënten in behandeling.

Er werken meer dan 40 medewerkers, zoals psychiaters, GZ psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeutisch medewerkers en diëtisten.

Behandelingen voor anorexia in onze kliniek

Novarum biedt verschillende behandelingen voor mensen met anorexia in onze kliniek. Afhankelijk van de ernst van de eetstoornis bieden wij behandeling van één of een paar uur per week, tot een deeltijdbehandeling van twee dagen per week of een klinische opname. Tijdens de intake wordt door het intaketeam een inschatting gemaakt welk programma het beste voor jou zou zijn.

Afspraak maken in de kliniek

Wil je je aanmelden voor een anorexia behandeling in onze kliniek? Vraag een intakegesprek aan door het aanmeldformulier in te vullen. Ben je nog niet helemaal zeker? Meld je aan voor een gratis e-consult en krijg deskundig advies van een behandelaar.